Ovi-/ikkuna murtohälytin

6,95

HOMELUS OVI & IKKUNA MURTOHÄLYTIN

Ihanteellinen vartija vastaan ei toivottuja vieraita, olet sitten sisällä tai ulkona, hälytys pitää huolen turvallisuudesta.

Sopii kotiin, veneelle, asuntoautoon/-vaunuun. Älä turhaan aseta hälytyksiä sellaisiin paikkoihin missä kukaan ei kuule!

Pakkaukseen kuuluu: hälytin ja sensori, paristot sis. pakkaukseen.

Varasto loppu

 

 HOMELUS  IKKUNA/OVI  MURTOHÄLYTIN

Ihanteellinen vartija, joka on vastassa ei toivottuja vieraita, olet sitten sisällä tai ulkona, hälytys pitää huolen turvallisuudesta!  Reagoi murtotilanteisiin, jos ovi tai ikkuna avataan murtohälyttimen ollessa päällä. Ovi-/ikkuna-anturia voi käyttää myös muiden avattavien kohteiden valvontaan (arvoesineiden säilytystila, lääkekaappi jne.)

Kiinnitä pääanturi joko ikkunaan tai oveen,  ja magneetti ikkuna/ovi karmiin ilman työkaluja. Mukaan tulee 2-puoleinen vahva teippi. Magneettinen anturi havaitsee oven/ikkunan avauksen.

  • 100dB kova hälytys
  • 3 x 1,5V LR44 nappi paristoja
  • Pääanturin koko: 5×3.7×2.2cm, magneettinen sensori: 5.2×1.5×1.3cm
  • Pakkauksen koko: 10cm x 8cm x 8cm ja Paino: 200g.

Käyttöohje:

  1. Puhdista alue mihin haluat kiinnittää hälytyksen, poista suoja kalvo 2 – puoleisesta teipistä ja kiinnitä pääyksikkö oven/ikkunan reunalle. Kiinnitä oven/ikkunan karmiin magneettinen sensorin nuoli kohdakkain pääsensorin kanssa.
  2. Testaa asetukset ja että hälytys soi, kääntämällä pääanturin nappi ON asentoon ja avaamalla oven/ikkunan mihin se on asennettu.

Pakkaukseen kuuluu:  Hälytin(anturi) ja sensori, paristot sis. pakkaukseen.