RFID-suojakuori passille ja pankkikortille

14,95

RFID suojaa passisi ja estää luvattoman skannauksen.

RFID turvakortin tasku voi auttaa käyttäjiä estämään vieraita skannamaan sinun passisi, pankkikorttisi, ID korttisi, matkakorttisi ja RFID smart kortit, koko lompakon kaikkien NFC korttien sovellukset kuten bussikortit.

RFID kortinsuoja, estää ja ehkäisee identiteettivarkaudet kotimaassa ja matkoilla. Tämä RFID passitasku on tehty ehkäisemään radiosignaalein taphtuvia identiteetti varkauksia, luottokorteista, henkilökorteista.

Tähän pakkaukseen kuuluu 2 kpl RFID suojakuoria passille ja 2 kpl RFID suojakuoria pankkikortille.

 

RFID suoja on tehty ehkäisemään radiosignaalein tapahtuvia identtiteettivarkauksia. RFID kortinsuoja estää siis henkilö-, pankki- ja luottokorttiesi tunnistinsirujen luvattoman etälukemisen sekä skannauksen.

Kun laitat kortin suojataskuun, ulkojohdin eristää pankkikortin eikä kukaan voi saada kortin tiedot ja suojatasku takaa tietoturvan.

NFC/RFID viestintä on radioviestintä tekniikkaa, sen signaalin siirto käyttö on sähkömagneetinen tekijä, muutuja kentänsähkömagneetinen leviävä kuten Farah momentti häkki kohtaavat momentissa ja on suojelun periaate, ja NFC siru  suojataskussa ei reagoi ulkoiseen sähkömagneetisen viestinnän kanssa.

Alumiiniseos suojaa taajuuksista 10KHzistä 5,8GHziin

I den här förpackningen ingår 2 st scanningssäkra fickor för pass och 2 st för bankkort.