Rekisteriseloste

Rekisteriseloste sisältää kuvauksen One secin asiakarekisteriin tallennettavista tiedoista, rekisterin tarkoituksesta ja sen suojauksen periaatteista.

One secin asiakastietorekisterin rekisteriseloste:

Laatimispäivä 02.01.2018

REKISTERI: Asiakastietorekisteri

REKISTERINPITÄJÄ:

One sec

PL 30

02401 Kirkkonummi

p.0505967760

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ:   Annika Jansson

 

TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS: Rekisterin tarkoitus on asiakkuuden hallinta sekä tuotetakuutietojen ylläpito. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin tarkoituksiin, palveluiden ja tuotteiden toimittamiseen ja tuotevalikoiman kehittämiseen, laskutukseen sekä asiakkaille tiedottamiseen.

YLEISTÄ: One secillä on tietojärjestelmiä, joissa asiakastietoja käsitellään ja ne muodostavat asiakastietojärjestelmän, jota tämä rekisteriseloste koskee.

REKISTERÖITYJEN RYHMÄT JA REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ JA SUOJAUS SEKÄ TIETOJEN LUOVUTUS

Rekisteröidyt asiakkaat:

REKISTERIN SISÄLTÖ: Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet, suoramarkkinointikiellot ja –suostumukset, asiointihistoria ja -kieli, tuotteiden tai palveluiden osto- tai palautuspäivät ja -paikat, tuotteiden huoltotiedot, maksutavat, asiakkaan itsensä antamat lisätiedot, toimitettujen palveluiden ja tuotetakuiden alkamis- ja päättymispäivät, kuljetus- ja toimitustiedot ja asiakkaan ostamiin tuotteisiin sopivien tarvikkeiden ja palveluiden tiedot.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET: Asiakkaan antamat tiedot ja asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta . Lisäksi käytetään julkisia tietolähteitä kuten Suomen Postin osoitepalvelua.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE: Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti One secin ulkopuolelle tai EU:n ulkopuolelle. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja (mm. tilaajan IP) voidaan kuitenkin luovuttaa poliisille mahdollisten väärinkäytösten selvittämisessä.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET: Rekisterin käyttöoikeus myönnetään konsernille työskenteleville henkilöille henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Asiaton pääsy rekisteriin on estetty tehokkaalla fyysisellä ja teknisellä suojauksella.

REKISTERÖIDYN TARKASTUSOIKEUS: Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa henkilötietolain mukaisella tavalla hänestä säilytetävät tiedot. Tiedot saa One secin rekisteristä kerran vuodessa postimaksua vastaan kirjallisella toimitetulla pyynnöllä. Pyynnön käsittelyn jälkeen tiedot toimitetaan erikseen sovitulla tavalla.

 

One sec ei tallenna puheluita eikä lähetä uutiskirjeitä asiakkaille.